Familierecht

Familierecht advocaat uit Emmen te Drenthe

Advocaat Janny de Graaf is expert in het familierecht. Scheidingen, boedelverdelingen, alimentatiezaken, omgangszaken en gezagskwesties behoren tot haar dagelijkse werkterrein.

Janny haar werkzaamheden variëren daarbij van het geven van een deskundig en onderbouwd advies tot het voeren van een procedure. In het laatste geval is Janny, vanwege haar specialisme en haar jarenlange ervaring in het familierecht, in staat om haar cliënt vooraf een realistisch beeld van de te verwachten uitkomst te schetsen. Met name in alimentatiezaken en boedelverdelingen geeft dit de cliënt de mogelijkheid om een kosten-batenafweging te maken voordat er een procedure wordt gestart. Daarmee kunnen voor de cliënt onnodige kosten en teleurstellingen achteraf worden voorkomen.

Janny heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het hoofdrechtsgebied Personen- en Familierecht met de subgebieden echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning, geregistreerd.

Op grond van deze registratie is Janny verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen voor het rechtsgebied Personen- en Familierecht.

Familierecht advocaat